YTB Başkanı Eren, Yeni Pazar Belediye Başkanı Biševac'i ziyaret etti

YTB Başkanı Eren, Yeni Pazar Belediye Başkanı Biševac'i ziyaret etti

YTB Başkanı Eren, Yeni Pazar Belediye Başkanı Biševac ile bir araya geldi

Karadağ’daki Boşnak lider Rafet Husovic’in cenaze merasimine katılmak üzere Rozaje’ye giden Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Novi (Yeni) Pazar Belediye Başkanı Nihat Biševac ile görüştü.

Sırbistan sınırları içinde, Sancak bölgesinde bir şehir ve belediye merkezi olan Yeni Pazar Belediye Başkanı Biševac’i ziyaret eden YTB Başkanı Eren, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

YTB Başkanı Abdullah Eren, sosyal medya hesabı üzerinden nezaket ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Çok sayıda Boşnak evladını Çanakkale’de şehit vermişti YeniPazar…Bugün o aziz şehitlerin torunları olan buradaki genç kardeşlerimiz için yapabileceğimiz faaliyetleri Yeni Pazar Belediye Başkanı Sn. Nihat Biševac ile görüşme imkânımız oldu. Hayırlı olur inşallah.”

Yeni Pazar’da gençlerin futbola ilgilerinin hayli yüksek olduğuna şahitlik eden YTB Başkanı Eren, Yeni Pazar futbol tehsislerini ziyaret etti. Başkan Biševac, Başkan Eren’e isminin yazılı olduğu Yeni Pazar Futbol Takımı forması takdim edildi. Ziyaretin anısına Başkan Eren’de YTB adına bir plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler: YTB Başkanı Eren, Yeni Pazar Belediye Başkanı Biševac'i ziyaret etti