Martı: “Günümüz Dünyasında Aileyi Değerlerimizle Yaşatmak” konulu konferans verdi

Martı: “Günümüz Dünyasında Aileyi Değerlerimizle Yaşatmak” konulu konferans verdi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, Frankfurt Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında "Günümüz Dünyasında Aileyi Değerlerimizle Yaşatmak" konulu konferans verdi.

Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Martı, Frankfurt Kitap Fuarı'nda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortak standı ile Sosyal Dayanışma Merkezi’nin (ZSU) kitap standlarını ziyaret etti.

Fuara İstanbul Ticaret Odası ile iştirak eden Kültür Bakanlığı standına da uğrayan Martı, fuarda sergilenen yayınlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Martı aynı günün akşamında Frankfurt DİTİB Merkez Camii’nde hanımlara yönelik “Günümüz Dünyasında Aileyi Değerlerimizle Yaşatmak” konulu bir konferans verdi.

Frankfurt bölge din görevlilerine Langen DİTİB Ulu Camii Konferans Salonu’nda hitap eden Martı, pandemiden sonra dünyada bazı şeylerin değiştiğini bu değişimin iyi okunması gerektiğini söyledi. Pandemi sonrasında değişen alışkanlıkları dikkate alarak hizmet üretmeye gayret edilmesi gerektiğine vurgu yapan Martı, “Sizin elinizle bir kişinin hidayete ermesi, bir gencin dini ve milli kimliğine bağlı olarak yetişmesine vesile olunması tüm dünya nimetlerine sahip olmaktan daha değerlidir” dedi.

 

Ercüment Aydın / Frankfurt

Anahtar Kelimeler: Martı: “Günümüz Dünyasında Aileyi Değerlerimizle Y