Birikimleriniz KT Altın Hesapla gram gram güvenli biriksin

Birikimleriniz KT Altın Hesapla gram gram güvenli biriksin

KT Bank AG’den yeni ürün: KT Altın Hesabı, Artık KT Altın Hesabıyla online alım-satım imkanı, KT Altın Hesabı Tasarruflarınız KT Altın Hesapla masrafsız güvende, Birikimleriniz KT Altın Hesapla gram gram güvenli biriksin

KT Bank AG’den yeni ürün: KT Altın Hesabı
Artık KT Altın Hesabıyla online alım-satım imkanı
Sağlam ve güvenli bir tasarruf, KT Altın Hesabı
Tasarruflarınız KT Altın Hesapla masrafsız güvende
Birikimleriniz KT Altın Hesapla gram gram güvenli biriksin

Türkiye’nin sektöründeki lider kuruluşu Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın, 32 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle, yüzde 100 iştiraki olarak Frankfurt’ta kurduğu KT Bank AG; 2015 yılında Almanya’yı ve tüm Euro Bölgesi’ni faizsiz bankacılık olan Katılım Bankacılığı ile tanıştırmıştı. İlklerin bankası olan KT Bank AG temel bankacılık işlemlerinin yanı sıra döviz alım satımı da yapılabilen ve Türkçe de hizmet veren mobil bankacılık uygulaması, taksitli alışveriş imkânı sağlayan Jetzz Card gibi ürünlerine şimdi de tasarrufları ve birikimleri sağlam ve güvenli yatırıma dönüştüren KT Altın Hesabı’nı da ekledi. KT Bank; vizyoner yapısı, güvenli kimliği, tecrübeli insan kaynakları ve dijital teknoloji yatırımları ile müşteri memnuniyetini merkeze alan ürünlerin sunulmasında öncülük yapmaya devam ediyor.

KT Katılma Hesabıyla ilgili KT Bank AG Genel Müdürü Ahmet Kudsi Arslan beye bazı sorularımız oldu.

Sayın Arslan KT Altın Hesabını bize biraz anlatabilirmisiniz?
“Türkiye’de altın veya altın hesabı denince akla ilk gelen banka altın bankacılığının öncüsü Kuveyt Türk Katılım Bankası’dır. Biz de Kuveyt Türk’ün Almanya’daki %100 iştiraki olan KT Bank AG olarak, ana bankamızın bu üründeki bilgi birikimi ve deneyimlerini kullanarak, kolayca alım ve satım yapılabilen, sağlam ve güvenli bir tasarruf ve birikim ürünü olan KT Altın Hesabını müşterilerimize sunduk. KT Altın Hesabıyla artık istediğiniz tutarla, ister İnternet Şube’mizden, isterseniz KT Bank’ın herhangi bir şubesinden gram bazında altın alımı yapabilirsiniz. Hesabınızdaki gram altın bakiyenizi yine dilediğiniz zaman günündeki en rekabetçi kur değeriyle satabilir ve Euro’ya çevirebilirsiniz. KT Altın Hesabınız ile gram altınlarınızın bakiyesini ve güncel Euro karşılığını online olarak takip edebilir ve dilediğiniz zaman kolaylıkla işlem yapabilirsiniz. Hesabınızda biriktirdiğiniz altın bakiyenizi dilerseniz 10 gram ve katlarında makul bir ücret karşılığında kurye ile adresinize kadar teslim alabilirsiniz. Altının kıymetini bilenlere KT Bank kolay, güvenli ve yenilikçi bir ürün sunmaktadır.”

KT Altın Hesabının ne gibi avantajları var?
“Gram bazında biriktirdiğiniz altın tasarruflarınızın fiziki karşılığı, sizin adınıza yüksek güvenlikli kasalarda, gerçekliğin ve saflığın güvencesi olan LMBA sertifikası ile korunmaktadır. Saklama ve depolama ücretinin olmadığı, herhangi bir işlem komisyonunun alınmadığı, banka çalışma saatleri içerisinde istediğiniz zaman işlem yapabildiğiniz KT Altın Hesabı kolay ulaşılabilir, pratik ve güvenlidir. KT Altın Hesabı ile gram bazında altın kumbaranızı oluşturabilir, sağlam birikim ve sağlam tasarruflar yapabilirsiniz. Son yıllarda çok ilgi çeken altın ürünü ile ilgili eşsiz bir hesabı müşterilerimize sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

KT Altın Hesabına sahip olmak için ne yapılmalı?
“Bankamızda hesabınız varsa İnternet Şubemizden KT Altın Hesabınızı hemen açabilir, altın alım işlemlerinize hemen ve güvenle başlayabilirsiniz. KT Bank’ta hesabınız yoksa www.kt-bank.de sitemizdeki Online Hesap Açma linkimize tıklayarak şubelerimize gitmeye gerek kalmadan hesap açma başvurunuzu yapabilir veya en yakın şubemize müracaat edebilirsiniz.”

“Bilgi ve destek almak için mesai saatleri içinde 069 255 10 200 telefon numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir veya KT Bank’ın Berlin, Frankfurt, Köln, Mannheim ve Münih şubelerini ziyaret edilebilirsiniz.”

Daha fazla detaylı bilgi için www.kt-bank.de

Anahtar Kelimeler: Birikimleriniz KT Altın Hesapla gram gram güvenli