BAKEŞ’ten “Neşeli Makarnalar Partisi”

BAKEŞ’ten “Neşeli Makarnalar Partisi”

Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ), Neşeli Makarnalar Partisi adı altında bir etkinlik düzenledi.

Eğitimci Yazar Hande Ertem Ergün tarafından gerçekleştirilen programda eğlenceli etkinlikler eşliğinde kitap okuma ve atölye çalışmalarıyla minikler keyifli zaman geçirdi.

“Neşeli Makarnalar” mutfağına uzanıp sebze ve meyvelerin dünyasında neler oluyor bakarken, sağlıklı beslenmeyi konuşulduğu etkinlikte, “Kimler hangi sebze ve meyveleri yiyor? Yiyeceklerle aramız nasıl?” sorularının cevaplarını öğrenen minikler, kahkahalar eşliğinde eğlendi.

Makarna severlerle tanışıldığı bölümde de özel tasarlanmış dev kitaptan miniklerle birlikte eğlenerek “Neşeli Makarnalar” okuma etkinliği düzenlendi.

Atölye çalışmasıyla devam eden etkinlikte minikler yazara Neşeli Makarnalar kitabını isimlerine özel imzalattı.

ğitim alanında birçok çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Bakeş Eğitim Kurumları Sorumlusu ve Personel Müdürü Özcan Mehmet, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için eğitici ve öğretici projeler üretmeye devam ediyoruz. Minik öğrencilerimizin okul hayatlarına ve eğitimine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerden bir tanesi de “Neşeli Makarnalar Partisi”ni gerçekleştirdik. Birbirinden güzel ve keyifli saatler geçiren çocuklarımız eğlenirken öğrendi. Etkinliğimize katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Birbirinden güzel etkinlikler hazırlanarak miniklerin, keyifli ve eğlenceli vakit geçirmesinin sağlandığı “Neşeli Makarnalar Partisi” toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler: BAKEŞ’ten “Neşeli Makarnalar Partisi”