Avrupalı Kayseriler Birliği'nden Düsseldorf Başkonsolosu’na nezaket ziyareti

Avrupalı Kayseriler Birliği'nden Düsseldorf Başkonsolosu’na nezaket ziyareti

Avrupalı Kayserililer Birliği (AKB), Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel başkan Muzaffer Polat, genel başkan yardımcısı Erdoğan Esen, Duisburg ve Ruhr bölge sorumlusu Halil Karatoprak, kadın kolları başkanı Yeşim Akpınar’dan oluşan Avrupalı Kayserililer Birliği heyeti, Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan’ı makamında ziyaret etti.

Yaz ayında Kayseri’de yaptıkları etkinlikle ilgili Başkonsolos Karaaslan’a bilgi veren genel başkan Polat, Kayseri ile Krefeld şehrinin kardeş şehir olduğunu ve Krefeld şehrinde geniş kapsamlı bir etkinlik yaparak Kayserili hemşehrilerini bir araya getirmek istediklerini ifade etti.

Ziyarette genel başkan Polat ve beraberindeki heyet, Avrupalı Kayserililer Birliği’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Avrupalı Kayserililer Birliği genel başkanı Polat ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan ise Türk insanının birlik ve beraberlik konusunda her zaman olmaları gerektiğine vurgu yaparak Başkonsolosluk olarak her zaman vatandaşlarının yanında olduklarını söyledi.

Avrupalı Kayserililer Birliği Genel Başkanı Polat, ziyaret anısına Başkonsolosu Karaaslan’a “Türk Kahvesi'nin 300 Yıllık Yolculuğu ve Göç Türkler” isimli iki kitabı takdim etti.

Anahtar Kelimeler: Avrupalı Kayseriler Birliği'nden Düsseldorf Başkon