Avrupa Denizlililer Derneği Denizli heyetini ağırladı

Avrupa Denizlililer Derneği Denizli heyetini ağırladı

Avrupa Denizlililer Derneği, Anuga Gıda Fuarı’na katılmak üzere Almanya’ya gelen Denizli heyetini ağırladı.

Almanya’nın Köln kentinde iki yılda bir düzenlenen Avrupa’nın en büyük gıda fuarına “Anuga 2021”e Denizli Valisi Alif Fuat Atik, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan’ın yanı sıra oda heyetine, Avrupa Denizlililer Derneği ev sahipliği yaptı.

Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören, Denizli Valisi Alif Fuat Atik, Denizli Milletvekili Şahin Tin, DTO Meclis Üyesi Öztürk Taştan ve Genel Sekreter Yardımcısı Akay Gündoğan’dan oluşan heyetini dernek merkezinde ağırladı.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan İnceören, “Avrupa’da yaşayan hemşehrilerimiz ile Denizli arasında güçlü bağ kurmak için gayret sarf ediyoruz” dedi. Hemşehrilerimizi bir araya getirmek, tanışmalarına ve kaynaşmalarına vesile olmak için bir dizi etkinlikler düzenlediklerini dile getiren İnceören, Denizli yerel yönetiminin Avrupa Denizlililer Derneği’nin çalışmalarına destek verdiğini söyledi.

Anuga Fuarı’na katılmak üzere Almanya’da bulunduklarını ifade eden Denizli Valisi Alif Fuat Atik, Avrupa Denizlililer Derneği’nin çalışmalarından ve gördükleri ilgiden dolayı Başkan İnceören’e teşekkür etti. Denizlili hemşehrileri bir araya getirmeyi amaç edinen Avrupa Denizlililer Derneği’ne çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Vali Atik, “Bizi üç gün çok güzel misafir ettiniz. Kendimizi Denizli’de evimizde gibi hissettik. Denizlili hemşehrilerimle bir kez daha gurur duydum. Adeta Denizli’nin turizm şubesi gibi çalışmalar yapıyorsunuz. Denizli Valiliği olarak bize düşen ne olursa her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Vali Atik ve Denizli Milletvekili Tin günün anısına Başkan İnceören’e kenti sembolü horoz heykeli hediye ederken, İnceören de konuklara ziyaret anısına birer plaket takdim etti.

Denizli Valisi Atik’in eşi Fulya Atik’in de yer aldığı ziyarette Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı İnceören’in eşi Azize İnceören ve Avrupa Denizlililer Derneği Başkan Yardımcısı Murat Şahinarslan’da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler: Avrupa Denizlililer Derneği Denizli heyetini ağırl